klimaatinformatie per bestemming alles over weer & klimaat reisperiode advies contact

Klimaatinfo.nl is een project van een aantal experts op het gebied van klimaat en reizen.
De klimaatgegevens zijn afkomstig uit diverse bronnen (voornamelijk data van meteorologische diensten) en door de makers vertaald naar klimaatgegevens die voor vrijwel iedereen op een goede manier te lezen en te begrijpen zijn. Wij werken niet met databases van derden of aangekochte data en verifiŽren zoveel mogelijk de informatie voordat we deze plaatsen.

Contactgegevens
Klimaatinfo.nl
p/a Hulsdonksestraat 61
4703 AR  Roosendaal
Nederland

Adverteren
Op deze site is adverteren niet mogelijk.
De site heeft een informatief karakter; de tijd die we erin stoppen worden betaald door de Google advertenties.

Links uitwisselen
Het plaatsen van links gebeurt deels op basis van redactionele keuze, deels op basis van linkuitwisselingen met andere sites.
Wie links uit wil wisselen kan contact opnemen met ons via e-mail. In principe doen wij linkuitwisselingen op gelijke basis. Wij een mooie plek op een goedbezochte site, dan krijgt u hetzelfde van ons terug. Wij een plekje op een vrijwel onvindbare pagina tussen honderden andere links, dan hebben we geen interesse. Ook voelen we weinig voor linkuitwisselingen met puur commerciŽle sites, die vrijwel alleen als doel hebben om vliegtickets, vakantiehuisjes, lastminutes of hotelkamers te boeken. Door het plaatsen van dergelijke links kan onze site ten onrechte gezien worden als een commerciŽle site.
Voor verzoeken tot linkuitwisseling kan contact opgenomen worden via e-mail (info + apestaartje + domeinnaam).

Onjuiste informatie
Hoewel we heel erg zorgvuldig zijn met het verwerken en plaatsen van informatie kan er altijd ergens een fout in sluipen.
Mocht je een fout tegenkomen, laat het ons dan weten via e-mail (info + apestaartje + domeinnaam).

 

vakantie startpagina klimaatinformatie van alle landen alles over weer & klimaat reisperiodes ● cookies links contact